Gluténmentes fasírtban a kenyeret mivel lehet helyettesíteni?
magát a húst főtt rizzsel, vagy reszelt krumplival is lazíthatod, áztatott zsemle helyett.
Beleforgatni meg nem föltétlenül kell semmibe.
Ha mégis akarsz egy extra ropogós külsőt, akkor egészen apróra összetört sima natúr corn flakes-be forgasd meg.
2-es vagyok, kukorica darával összekeverve, szárazzá válhat! Sok vizet képes megkötni, amíg bedagad! Olyan, mint ha búzadarával kevernéd áztatott zsemle helyett -- nem igazán tölti be azt a funkciót. Inkább tömörít!
Egyébként különböző köftéknél léteznek ilyen verziók, hogy gabona őrleménnyel keverik a darált húst, de egyrészt azt is forrázzák, másrészt a nedvszívó és tömörítő hatásuk miatt inkább a tojás kiváltására alkalmasak. Szóval ez az irány egy más verció, más út, más végeredmény.
Ahogy írtam, ha lazítani akarod, az áztatott zsemléhez hasonlóan, első körben főtt rizzsel, vagy reszelt krumplival próbáld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!