Mi az az étel amit egyszer csináltál de úgy döntöttél soha többé nem csinálnád újra?
Egyszer pont akkor bontotta a marhat a hentes, amikor a hetvegi sutogeteshez 'vadasztam' husra ... megkerdeztem, hogy tudna-e csinalni nekem egy akkora szelet hust ami alig ferne el a grillracson es akkor csak egy szelet hust kellene megsutnom, a vendegsereg meg majd vag maganak egy szeletet mint egy pizzabol :) Megcsinalta.
Nagyobb volt a hus, mint maga a grillracs ... tok jo bulinak indult ... de kozben elkeztunk iszogatni :) ... mire a hus megforditasara keszultem, mar nem alltam stabilan a labamon - forditaskor kicsuszott a hus a kezembol, esteben meg gellert vett a grill oldalan es leesett a foldre ... kutya odarohant, felkapta, elvitte es mindmegette :)))))
Vegul is emlekezetes lett igy is a party, de csak a kutya lihegett jol lakottan :))))
Nem szeretnek tobbet ilyet csinalni ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!