Melyik az a filléres főtt étel amit nem tudsz megunni?
Figyelt kérdés
Nekem ilyen a paprikás krumpli. Kolbász, szalonna és tojás nélkül, tejföllel2021. aug. 29. 21:33
21/33 anonim válasza:
En kutyakajat eszem, ennel olcsobb nincs :) Kutyanak ugy is foznom kell valamit - kilopok magamnak egy adagot es annyi :)))
Jo, mondjuk nem eszik rosszakat a kutyam - de kulon magamra nem szoktam fozni :D
22/33 A kérdező kommentje:
Paprikás krumpliba szokás ütni egész tojást, ami úgy fő meg benne. A lecsóval hogy lehetne összeverni...?
A paprikás krumpliba nincs sajt. Az a rakott krupli lehet
2021. aug. 30. 15:03
23/33 anonim válasza:
majd 30 éve eszek paprikás krumplit, tojás soha a közelében se volt, nem hogy benne
24/33 A kérdező kommentje:
23
Oké, az a te bajod
2021. aug. 30. 15:12
25/33 anonim válasza:
Melyik vidéken élsz?
Mert soha életemben nem hallottam ezt a tojásos módszert.
Lehet, valami tajjellegu étel
27/33 A kérdező kommentje:
Pest megye. Nem hiszem hogy egyedi
2021. aug. 30. 21:32
28/33 anonim válasza:
nógrád, itt nincs tojás a paprikás krumpliban
29/33 anonim válasza:
Én is Pest m-i vagyok, 73 éves, 60 éve főzök - állítólag nem is rosszul - és kifejezetten változatosan.
De életemben nem hallottam a tojásos paprikás krumpliról.
Szerintem ez a Kérdező édesanyjának lehet az egyéni receptje.
30/33 A kérdező kommentje:
Az egri lakótársam is tojással csinálja.
2021. aug. 30. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!