Szombaton répás-zöldborsós fasírtot ettem, nem tudná nekem leírni valaki a receptjét?
Figyelt kérdés
Rúdfasírt volt.
Előre is köszönöm annak aki segít! :)
21/L
2010. aug. 30. 14:58
1/5 anonim válasza:
Én még nem csináltam,csak olyat,aminek a közepében tojás,vagy kolbász van,de gondolom úgy kell csinálni,mint a sima rúd fasírtot.Megpárolsz egy kis borsót+répát,és belekevered a husiba.Szerintem ennyi az egész.Szerintem én ki is próbálom,jó ötlet.
2/5 A kérdező kommentje:
Szia! Örülök, hogy neked is tetszik az ötlet! :)
Én is arra gondoltam, hogy valószínűleg úgy készül, mint a rendes fasírt, csak beleteszem ezt a párolt répát és borsót. Csak azért nem mertem megkockáztatni, pl lehet, hogy ezekhez már más fűszerezés illik vagy ilyesmi.
A tojásos és a kolbászos változatot már én is készítettem, de most, hogy ettem ilyet nagyon fincsi volt, de nem mertem megkérdezni hogyan készítik...
És köszönöm szépen a válaszod kedves első! :)
2010. aug. 30. 15:36
3/5 anonim válasza:
én szoktam bele sárgarépát tenni időnként, ha úgy alakul. Meg a májfasírtba is. De még soha nem pároltam meg előtte a répát. Kicsire vágom és a hússal együtt megpuhul/megfő az is. Soha nem maradt kemény.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon jó! Köszönöm a segítséged neked is! Mindketten kis zöld jelet kaptatok érte! :)
2010. aug. 30. 16:09
5/5 anonim válasza:
Kiprobálom izgin hangzik.
Találtam pár különböző változatott lehet közte van amit keresel de mindegyik jól hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!