Vargányát hogyan kell lefagyasztani , hogy felolvasztáskor ne menjen tönkre?
Figyelt kérdés
2021. aug. 14. 11:56
1/7 anonim válasza:
Kockára szoktam vágni és folpackon kiterítve egy tálcán fagyasztom .ha megfagy egy zacskóba rakom.
2/7 anonim válasza:
Én felszeletelem és zsiradékon megpárolom, szűrőkanálba teszem, hogy a folyadék lemenjen róla és utána bedobozolom.
Minden zöldséget elvileg kell blansírozni fagyasztás előtt, de az vizes eljárás és a gomba - kivéve ha levesnek akarod - nem jó, ha megszívja magát vízzel.
4/7 anonim válasza:
Készítsd elő rántott gombának és zacskóban fagyaszd le!
5/7 anonim válasza:
Az egyes vagyok.Mindegy hogy csinálod lepontoznak 😁
6/7 anonim válasza:
Amit az 1-es ír, az a normális, nagyobb skálán az iparban alkalmazott eljárás. Az, hogy ettől tönkremegy-e, csak személyes vélemény kérdése.
Sosem lesz olyan az állaga, mint frissen, ezt elfogadod, amikor mirelitet használsz és úgy választasz receptet hozzá.
7/7 anonim válasza:
kis olajon kell megfuttatni, akkor jó lesz felengedés után. levesekbe, pörköltnek, töltelékekbe tökéletes. megszárítva is jó
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!