Most tudtam meg, hogy délután jönnek át vendégek. Milyen ételt+nasikat dobjak gyorsba össze?
Figyelt kérdés
Valami kis egyszerűre gondoltam, amivel délelőtt megvagyok2021. aug. 14. 08:35
11/23 anonim válasza:
A kérdés első részét nem értem mondjuk... Mi az, hogy most tudtad meg, hogy délután jönnek?:D Hogy nem lehet azt előre tudni? Ha meg nem volt megbeszélve, akkor meg nem elvárható, hogy készülj bármivel is ennyi idő alatt.
12/23 A kérdező kommentje:
Drága párom elfelejtett szólni😂😂egyik barátja és neki a barátnője jön, mert nemrég költöztünk, és meg akarják nézni a lakásunkat:)
2021. aug. 14. 11:44
13/23 anonim válasza:
Akkor a drága párodat küldeném le a boltba, hogy vásároljon be nasiból:D Komolyan az ő ismerősei, és elfelejt szólni. Akkor nem a te felelősséged lenne kapkodva készülni.
14/23 anonim válasza:
Sütnék egy adag muffint, vennék valami sós rágcsát, vagy sajtos pogit, üdítő, ásványvíz.
15/23 anonim válasza:
"Mert a pörkölt annyira bonyolult."
4-es, az ki a francnak kellene 35 fokban? (állni is mellette a tűzhelynél, de zabálni is.)
16/23 anonim válasza:
Mondjuk hozzám nem jönnének úgy, hogy előtte pár órával tudom meg.
17/23 anonim válasza:
Szeerencsére nem mindenki olyan, mint te, 16. Vannak barátságos, rugalmas emberek is.
18/23 anonim válasza:
Hozzánk babanézőbe akartak jönni úgy, hogy nem szólt férj. Hát azóta is jönnek, mert mondtam, hogy bocs, most tudtam meg. Magam sem voltam olyan állapotban, nem hogy még készüljek. Hát mai ésszel cukrászda, pékség, amit lehet kapni, meg üdítő sztem elég lett volna meg kávé.
19/23 anonim válasza:
Dinnye és/vagy jégrém. Vagy jegeskávé, mármint az a típus, amikor a pohár kávéba belenyomsz egy gombóc fagyit.
20/23 anonim válasza:
Szendvicsek
Saláta (akár lehet gyümölcssaláta is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!