Rebarbarából sós ételt is lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Mármint persze összesózom, és lehet, de érdemes-e.... Nem főztem még soha rebarbarából. A boltos rábeszélt, hogy vegyek, le volt árazva, próbáljam ki. Tényleg nem volt drága, és nyitott vagyok az újdonságra. Gondoltam guglizok receptet, de csupa édességet dob elő....
Sós ételt nem is szoktak belőle? (Sütink most van bőven más, csak azért...)
Nem sok az egész, 200-300 gram lehet, és nem az a vadul rózsaszín, hanem inkább még nagyrészt zöld színű a rebarbara, amit vettem.
Bármi leves, vagy egytálétel, stb, működik belőle????
2021. aug. 8. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!