Ezer forint elég egy napra ennivalóra egy embernek?
Figyelt kérdés
Tizenöt évvel ezelőtt elköltöttem ezer forintot kajára,de jól is laktam belőle mindennap.Úgy hogy nem főztem magamra,kifőzdében ebédeltem.Ma is jól lehet lakni ezer forintból úgy,hogy az ember nem főz,hanem étteremben,kifőzdében eszik?2021. aug. 6. 15:21
21/22 anonim válasza:
Nyilván étterembe járással nem, de otthoni főzéssel simán. Külföldön élek, és még itt is heti 20 euróból kijövök, amikor odafigyelek. Nyilván ez csak az alapokat fedezi (protein, zöldség, gyümölcs, szénhidrát), de ha belegondolsz, a csoki, keksz, péksüti, kakaó, amiket említettél, mind luxus, amire nincs valódi szükség. Ásványvíz helyett pedig jó a csapvíz is, esetleg csinálhatsz teát. Betaggelted, hogy "szegénység", de azért a szegénység még elég messze van attól, hogy valakinek nincs lehetősége napi szinten kifőzdében enni.
22/22 anonim válasza:
21: Régen jártál Magyarországon. Otthon főzéssel se jössz ki 1000HUF ból.
Nem tudom merre élsz Európában itt Svájcban heti 1 CHF ből dőzsölünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!