Milyen szósszal szereted a gnocchit?
Figyelt kérdés
2021. júl. 20. 16:39
1/13 anonim válasza:
Tejszínes gorgonzolas fokhqgymas. Tetejen parmezannal
2/13 anonim válasza:
Tejszín,fokhagyma, baconchips,sajt..
De sima sajtszósszal is akár.
Amit az 1.írt is nagyon gusztán hangzik.
3/13 anonim válasza:
2. Szoktam rá tenni pirított bacont is neha. 😁
4/13 anonim válasza:
Füstölt lazacot összemelegítem mascarponéval és újhagymával, megdobálom koktélparadicsommal, és ezt öntöm a gnocchira.
5/13 anonim válasza:
Simán paradicsomszósszal, parmezánnal. Sütőben is lehet sütni egy picit, úgy is nagyon finom.
7/13 anonim válasza:
mostanában ez a módszer jön be nekem nagyon: https://www.youtube.com/watch?v=5kUo1dCzHOI&ab_channel=AdamR..
8/13 A kérdező kommentje:
#1 hogy csinálod? :)
2021. júl. 20. 20:10
10/13 anonim válasza:
#8; pici olívaolajon megfuttatok 1-2 gerezd felaprított fokhagymát, felöntöm egy kis doboz tejszínnel (valódi 30%-os !), beleteszek kb 5-6 dkg reszelt v aprított gorgonzolát, só bors... amint elolvad a sajt, gyakorlatilag kész. Ha túl hígnak tűnik, kevés reszelt parmezannal sűrítem. 5 perc alatt kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!