Egy Párkapcsolatban ki dönti el, hogy mi legyen az ebéd ?
Aki főz, akinek meg nem tetszik, az vagy főz magának, vagy rendel, vagy eszik olyat, amit akar olyankor, amikor nem otthon kajál.
De, ha ebből vita vagy sértődés van, az baj.
Nálunk én kizárólag növényi étrenden vagyok, a párom meg mindenevő.
Én főzök - mert ez az egyik hobbim -, először megkérdezem, mit szeretne éppen aznap, azután úgy alakítom a napi menüt, hogy mindkettőnknek legyen ehető, csak egy-egy részt én nem eszem a mindenevő ételekböl, a párom meg mindenből tud enni.
De sokszor nincs ötlete, vagy egyszerűen azt eszi, ami az étrendembe passzol.
Összevitatkozni nem szoktunk, sok éve működik a rendszer.
Egy normális kapcsolatban ez nem vita tárgya! Ha mondjuk az a helyzet, hogy az egyik szereti a húst is, a másik meg kizárólag növényevő, akkor számomra csak az a megoldás létezne, hogy ő főz magára meg én is. Bár, az elég hülyén jön ki, ha együtt élnek, mégis külön főznek saját magukra...
Hát igen... Egy vegánnal nem is jönnék össze, mert kihullana a maradék hajam is a hülyeségeitöl...🙄
A leges legegyszerűbb megoldás, ha egyedül élsz, maximum laza kapcsolatod van, és csak néha alszik ott a csaj.
Akkor nem pofizik bele senki, mit eszel, és annyi húst eszel, amennyit akarsz!
Nekem ez a filozófiám, és tartom is magam ehhez!😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!