Dinnye a gyumolcslevesbe?
Figyelt kérdés
Keszulok csinalni gyumilevest es a parom nagyons zeretne ha tennek bele dinnyet, de nekem vannak errol kettsegeim 😅 valaki tett mar a levesbe? Attol felek hogy "szetmalik"2021. júl. 11. 14:54
2/10 anonim válasza:
Ne főzd bele. Belerakhatod a már kész levesbe.
4/10 anonim válasza:
90%-a víz, nincs értelme beletenni
6/10 anonim válasza:
Ha a lehűtött hideg levesbe teszed tálaláskor a párodnak, akkor nem lesz baja. Sárgadinnyekrém levest már csináltam, eszméletlenül finom volt. De abba is a darabokat csak a legvégén tettem bele. Kihűtve, tejszínhab pomponokkal mennyei.
7/10 anonim válasza:
Sárgadinnye nyersen a végén.Görögdinnye nem adna neki olyan intenzív ízt de a végén beleteheted bár értelme nem sok
8/10 anonim válasza:
Dinnyelevesnél már csak a rántott dinnye a jobb :D
9/10 anonim válasza:
10/10 anonim válasza:
Én nem teszek bele. Nálam a gyümölcs vagy erdei vegyesből készül, vagy egyfajta gyümölcsből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!