Hogyan süssem meg a marhahúst?
sütés előtt ki kell főzni?
Nem steak-et akarok készíteni, mert azt olyan nehéz rágni.
Vagy ha steak-et szeretnék, akkor mit csinaljak, hogy ne legyen rágós?
Több módszer is van, de mind más más eredményt hoz, mindhez más része jó a marhának, minddel másképp kell bánni, előtte is (előkészítés) közben is (megfelelő eljárások, legyen az zárt térben sütés vagy grillezés, stb...) utána is, pl valamelyik alkalmas melegen tartásra is, vagy akár több napig is fogyasztható készétel, valamelyik frissen sült, és pihentetés után azonnal fogyasztandó...
Hát igen, ahogy az első mondta, el kell dönteni, mit akarsz.
Milyen húsod van egyáltalán?
A steak akkor rágós, ha túlsütöd
A jó pácolástól és a megfelelő sütéstől lesz a sütésre alkalmas hús omlós.
Vagy alaposan olvass utána főzéstechnikai oldalakon és kövesd a leírtakat, vagy tényleg csinálj pörköltet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!