Tiramisu tojás és tejszín nélkül?
Figyelt kérdés
Van babapiskóta, rum aroma, mascarpone, kávé, kakaópor, ha ezekből készítem nagyon béna lesz? Valaki próbálta már így esetleg?2021. júl. 2. 12:19
1/8 A kérdező kommentje:
Tej, natúr joghurt is van itthon ha esetleg azokkal lehet valamit kezdeni...
2021. júl. 2. 12:22
2/8 anonim válasza:
Ebből áll a tiramisu, csak szólok. XD
3/8 A kérdező kommentje:
Ha nem értessz hozzá minek válaszolsz? Tojás kéne bele vagy tejszín... öcsém
2021. júl. 2. 13:57
4/8 anonim válasza:
3-mas, fura, mi mascarponét használunk hozzá mindig. És jé! Beválik. Meg babapiskóta, lefőzött kávé, csokidarabok, meg még ami kell.
5/8 anonim válasza:
Az alaprecept alapján a meg még ami kell tartalmazza a tojást. Vagy ha azt nem, akkor a tejszínt. :) Szóval lehet akkor hasznos is lenne, ha megosztanád a családi recepteteket.
Én egy kis tejjel hígítanám a mascarponét, hogy ne legyen olyan nehéz, de nem várnám azt az ízt és állagot tőle, mint a rendes tiramisutól. Meg így jóval kevesebb lesz a krém, mint amúgy lenne. Joghurttal szerintem nem lenne finom, de egy kis vaníliaaroma/vanilincukor jó lehet bele, ha van.
Ha nagyobb társaságnak csinálnál, inkább menj el tojásért.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, végül inkább holnap készítem és ma beugrok a boltba :)
2021. júl. 2. 15:38
7/8 anonim válasza:
Én a tojást alapból ki szoktam hagyni belőle. A mascarponét tejszínnel keverem ki, vaníliaízt (ha rúd nincs itthon, akkor vaníliás cukor) adok hozzá. Vagy ha éppen azt kéri a család, gyümölcsöt rakok még hozzá (ez általában eper, ribizli vagy málna szokott lenni).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!