Szőlőből vagy sütőtökből készült ételeket írnátok nekem?
Sütőtök golyó :)
Ugyanúgy csináld meg mint a kókusz golyót csak sütőtökkel és rum,kakaó nélkül :)
sütőtökkrémleves, sütőtökfőzelék, sütőtökös csirkemellragu, sütőtökpite/rétes
a neten ezekhez jó recepteket találsz!
Szia!
Könnyű gyümölcssaláta
Hozzávalók: 3 kivi, 1 mangó, szőlő, 1 körte, 8 eper.
Elkészítése: A hozzávalókat összekeverjük és már fogyaszthatjuk is.
Joghurtos szőlőtorta
(sütés nélkül elkészíthető)
Hozzávalók: 5 pohár natúr joghurt, 2 csomag zseléfix, babapiskóta, tej, vaníliás cukor, 30-40 dkg szőlő vegyesen piros és fehér.
Elkészítése: A vaníliás-cukros tejbe áztatott babapiskótát egy csatos tortaformába tesszük ( az alját és az oldalát kibéleljük ). A joghurtot és a zseléfixet elkeverjük, beleszórjuk a kettévágott szőlőszemeket, cukorral ízlés szerint ízesítjük. Ráöntjük a babapiskótára és a tetejét szőlőszemekkel díszítjük.
Fitt reggeli
Hozzávalók: 1 citrom, 3 vékony új répa, 1 savanykás alma, 1 fürt kékszemű szőlő, 2 ek. natúr joghurt, 1 tk. méz, 4 dkg kukoricapehely, 1 tk. apróra vágott dió, ízlés szerint tej.
Elkészítése: A citrom levét kifacsarjuk, a répát lereszeljük, az almát vékony csíkokra vágjuk. Mindkettőt megcsepegtetjük citromlével. Összekeverjük a joghurtot a maradék citromlével és a mézzel. A répát, az almát és a szőlőt elkeverjük kukoricapehellyel, a tetejére öntjük a joghurtkrémet és megszórjuk a dióval. Ízlés szerint tejet öntünk rá.
Nem tudom, hogy pont ilyenekre gondoltál-e. Tudom, hogy volt valahol egy sütőtökös pite receptem, de most nem találtam meg. De szerintem keress rá google-on, én is netről szedtem le tavaly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!