Mit jelent pontosan a pácolás, és hogyan kell?
Figyelt kérdés
Milyen húsokat szoktatok pácolni?2010. aug. 26. 14:23
1/3 anonim válasza:
Sült húsokat, pl tarját, halat, szárnyast.
Vannak különböző fűszerpácok, pl sertéspác, halpác, stb...
Ezekkel nagyon jól lehet bánni. Én 1 kg húshoz 1 csomag fűszerpácot használok el úgy, hogy ha grillen készül a husi, akkor olajjal keverem össze a fűszerpácot és úgy kenem be jól a husit, hagyom legalább 1 órára a hűtőben pácolódni, de általában 1 éjszakára hűtőben hagyom. Ha nagyon sietek csak akkor hagyom 1 órára.
2/3 anonim válasza:
olaj, mustár, meg pl tarjánál tök jó a görögfűszer-keverék...na ez pl. egy pácalapanyag:) megpancsolod benne a husit és állni hagyod, ahogy az előző mondta.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. aug. 27. 07:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!