Mit főznétek egy romantikus vacsorához?
Figyelt kérdés
Olyan ételt szeretnék elkészíteni, ami nem olyan nehéz és finom. Főzelékek, tengeri dolgok és olyan ételek amiben a tojásé a főszerep kilőve2021. jún. 23. 17:05
1/14 anonim válasza:
Ma krumplikrémlevest, olivás szárított paradicsommal, sokféle fűszerrel, békön csipsszel.
2/14 anonim válasza:
A tengeri dolgokat sokan nem eszik, a tojás meg a 40 fokban...
Ha nem légkondis a lakás, akkor valami hideg vacsi legyen!
3/14 anonim válasza:
Egy görögsaláta bevezetönek, utána meg valami sült csirkemell zöldségkörettel meg rizzsel
4/14 anonim válasza:
A spagetti elég sztenderd gyors és egyszerű randivacsihoz, és általában mindenki szereti.
6/14 anonim válasza:
Én valamilyen töltött zöldséggel próbálkoznék, szerintem kifejezetten elegáns tud lenni. Spenóttal és kék sajttal kifejezetten finom
7/14 anonim válasza:
Előételnek bruschetta-t csinálnék. Főételnek pedig én legutóbb sült csirkemellet csináltam fehérboros beschamel mártással. Mellé madársali és krumpli volt.
És mellé ihattok még bort, ami a márrásban is van.
8/14 anonim válasza:
Kapros túróval töltött gombafejek.
9/14 anonim válasza:
Gordon bluet-t vegyes körettel általában szeretik,és elég egyszerű megcsinálni.
10/14 anonim válasza:
Kérdés, mit szeret, de föleg mit nem szeret a vendéged?
Mert ha netán vega, akkor a húsos ötletek kiesnek, ha tej/laktózérzékeny, akkor a tejtermékek nem jók, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!