Mi a különbség a sima edényben való sütés és a fritözben való sütés között?
Figyelt kérdés
Mert olyan receptet kaptam amiben azt irja, hogy fritőzben kell készíteni.
Van különbség ha fritőzben csinálom?
Köszi
2010. aug. 25. 19:57
1/5 anonim válasza:
Fritőzben gyorsabban és biztosabban átsül.
2/5 anonim válasza:
A sima edény alatt Te állitod a gázt, vagy a villanyt.Lehet, hogy nem találod el a kellő hőfokot, sütési időt.A fritőznél oda állitod, amit a kis rajz mutat.Csirke,gomba stb.- és sütési idő.Én a fritőzre esküszöm, de néha saját izlés szerint változtatok a sütési időn, amit a fritőz előir.De ez már tapasztalat.
3/5 A kérdező kommentje:
és izre van különbség?
2010. aug. 26. 17:21
4/5 anonim válasza:
Izben esetleg annyi,hogy a fritőzben sokáig sütsz különböző izű dolgokat, amit az olaj átvesz. A serpenyőben általában friss olajat használunk.
5/5 anonim válasza:
Van ám! A fritőzben sült sokkal finomabb, roppanósabb.
Az igaz, hogy több olaj fogy, mert általános szabály, hogy a 3. sütés után nem szabad már használni, egészségtelen anyagok halmozódnak fel benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!