Milyen ételekhez használnak és hogyan készítik el a kelbimbót? Mire hasonlít az íze?
Figyelt kérdés
2008. dec. 7. 22:08
1/4 anonim válasza:
Pl. lehet belőle kel"káposzta"-főzeléket, levest készíteni. Kicsit édeskésebb az íze, de ugyanolyan, mint a kelkáposzta, lévén annak a bimbós változata. :)
Teheted még levesekbe, készíthetsz belőle salátát, párolt köretet...stb
2/4 anonim válasza:
vagy rakott kelbimbót is lehet belőle.
3/4 anonim válasza:
Én húslevesbe szeretem tenni,mert nem fől szét mint a sima kelkáposzta.Besamel mártással köretnek is jó ugyan úgy mint a karfiol.
4/4 anonim válasza:
Húsokhoz kitűnő körítés a párolt kelbimbó: kevés sós-cukros vízben megpároljuk a megtisztított, megmosott kelbimbót - néhány perc alatt kész, majd egy kis vajon átforgatjuk. Jénaiba tesszük. Ha tálalásig kihűlne, lefedve mikróban két perc alatt melegítjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!