Mit tehetek ha nincs elég szaftos a paprikás csirke?
Mielott elzartad volna a tuzhelyet kellett volna meg vizet ra rakni. A tesztanak nem kene ossze ragadnia.
Am durva.. most ettem meg az utolso hust a paprikas csirkembol
Es maradt egy csomo saft😳😅 kered,?😅
1. A tészta nem ragad össze, ha pici zsiradékot (olajat) teszel rá, nem kell a pörkölt levéböl tenni rá. (Meg ha elég sok vízben fözöd, soktojásos vagy durumtésztát veszel, akkor eleve nem ragad)
2. Szaftot meg úgy tudod bövíteni, ha kevés zsiradékon hagymát párolsz, füszerezed, ahogy a húst, és kevés vízzel alaposan kiforralod. Ezt az eredeti ételhez keverve és összeforralva nem lesz észrevehetö az utólagos pótlás.
Jelenleg a legjobb ha a kajára teszel egy kis tejfölt.
1.A tésztát mindig lehűtjük(!!) a forró vízből kivéve,+ 1 evőkanál olaj,és nem szárad ki.
2. a pörkölt alapja a sok hagyma zsíron lepiritva. 1 kg csirkéhez-30-40 dkg hagyma dukál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!