Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit tehetek ha nincs elég...

Mit tehetek ha nincs elég szaftos a paprikás csirke?

Figyelt kérdés
Lehet ezzel utólag kezdeni valamit? Ha a tésztára nem tudok tenni akkor az meg összeragad.
2021. jún. 2. 15:50
 1/7 anonim ***** válasza:
59%

Mielott elzartad volna a tuzhelyet kellett volna meg vizet ra rakni. A tesztanak nem kene ossze ragadnia.


Am durva.. most ettem meg az utolso hust a paprikas csirkembol

Es maradt egy csomo saft😳😅 kered,?😅

2021. jún. 2. 16:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
94%

1. A tészta nem ragad össze, ha pici zsiradékot (olajat) teszel rá, nem kell a pörkölt levéböl tenni rá. (Meg ha elég sok vízben fözöd, soktojásos vagy durumtésztát veszel, akkor eleve nem ragad)

2. Szaftot meg úgy tudod bövíteni, ha kevés zsiradékon hagymát párolsz, füszerezed, ahogy a húst, és kevés vízzel alaposan kiforralod. Ezt az eredeti ételhez keverve és összeforralva nem lesz észrevehetö az utólagos pótlás.

2021. jún. 2. 16:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
64%

Jelenleg a legjobb ha a kajára teszel egy kis tejfölt.


1.A tésztát mindig lehűtjük(!!) a forró vízből kivéve,+ 1 evőkanál olaj,és nem szárad ki.

2. a pörkölt alapja a sok hagyma zsíron lepiritva. 1 kg csirkéhez-30-40 dkg hagyma dukál.

2021. jún. 2. 17:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Mivel paprikás csirke vékony tejfölös hatással sűríteni kellett volna.
2021. jún. 2. 17:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:
Utólag nem is kevés hanem sűrű sok volt a liszt pedig nem először csináltam de nagyon kapkodtam
2021. jún. 2. 19:37
 6/7 anonim ***** válasza:
50%
Legközelebb tegyél bele több hagymát. Sok-sok hagymát. És akkor liszt sem kellesz, vagy minimális, cserébe jó szaftos lesz :) a pörköltszaft titka a sok hagyma, mindegy, hogy hagyományos, vagy paprikás.
2021. jún. 2. 21:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
50%
Pörköltbe soha nem kell liszt és sok hagyma sem. Zsírral kell főzni, nem olajjal, Ha kevés a szaft,. akkor egy kanál zsíron dinsztelj meg egy kis fej vöröshagymát, tégy rá pirospaprikát, egy pici sót, öntsd fel egy pohár vízzel és forrald jól össze. Öntsd rá a pörköltre és forrald együtt egy kicsit.
2021. jún. 3. 07:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!