Kitaláltam egy új receptet. De vajon ehető e?
Figyelt kérdés
Valami tésztás dologra vágyom, de mivel nincs itthon túl sok minden, ezért szokásos dolgot nem tudok csinálni.
Kis lepénykéket csinálok, a formát kibélelem a tésztával.
Erre teszek szószt: hagyma+paradicsom+répa, utána egy vékony réteg krémsajt, majd megint megint szósz, megint krémsajt, amíg el nem jutok a tetejéig. Utána reszelt sajtot szórok rá, és megsütöm. Jó lesz?
2010. aug. 24. 20:32
1/18 anonim válasza:
próbáld ki és írd meg, milyen lett
2/18 A kérdező kommentje:
vagy még lehetne az, hogy tésztára ömlesztett sajt+fűszerek, rá egy fedél a tésztából, és arra a reszelt sajt, és akkor ilyen sajt tortácska lesz:)
2010. aug. 24. 20:39
3/18 A kérdező kommentje:
de holnap mindenképp csinálok valamit, és majd elmondom milyen lett:)
2010. aug. 24. 20:39
4/18 anonim válasza:
Hát biztos...,kár hogy még nem áll azon a szinten a tudomány,hogy igy monitoron keresztül adhatnál egy kis kóstolót..,könnyeb lenne dönteni!:D Egyébként igy látatlanban azt mondom finom lehet,csak fűszerezd kicsit és sózd meg!
5/18 anonim válasza:
Nekem már korog a gyomrom attól, hogy elolvastam. :D
Szerintem ez rossz nem lehet. :)
6/18 anonim válasza:
én is ilyeneket kutyulok össze ha nincsen sokminden a hűtőben... Általában finomak, mivel az alapanyagokat szeretem...
szerintem ez sem lesz rossz
7/18 anonim válasza:
Nekem hiányozna belőle a hús/kolbász/sonka...:p
De, így is biztos nagyon finom.:p
8/18 anonim válasza:
Én kihagynám a répát,és inkább darált husit tennék bele,de így is biztos fini.
9/18 anonim válasza:
nah milyen lett? esetleg van képed rólla? lefotóztad?
10/18 A kérdező kommentje:
ne haragudjatok, de közbejött valami, úgyhogy csak holnap tudom megcsinálni, és szerzek fényképezőt is:)
2010. aug. 25. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!