Hogyan szoktátok díszíteni a tortákat?
Figyelt kérdés
tortát fogok sütni és eléképzelésem sincs, h. hogyan kéne díszíteni, egy kettes számot(vagy esetleg gyertyát) kéne kirakni!
ötletek képek mindent nagyon szívesen fogadok!
jah és citromtorta lesz...
2010. aug. 24. 09:36
2/7 anonim válasza:
Én marcipánból szoktam díszítést, abból szinte mindent meg lehet formázni..Bár citromtortához lehet jobb lenne valamilyen gyümölcsöt használni..
3/7 A kérdező kommentje:
ohh köszönöm egyéb ötletek?első nagyon tetszik, marcipánt nem szeretjük sajnos...:S
2010. aug. 24. 09:54
4/7 anonim válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
2 éves évfordulóra lenne...és nagyon sütisek vagyunk.
köszönöm válaszotok!
2010. aug. 24. 12:53
6/7 anonim válasza:
jah bocsi nem tudtam azt hittem hogy valaki két éves lesz.Bocsika
7/7 A kérdező kommentje:
jajj nincsen semmi gond! én nem írtam oda!!!teljesen jogosan hitted!:-)
nincs mégis valami ötleted hogyan mivel díszítsem? mert az addig oké h. bekenem a krémmel, de díszítés? semmi extra ötletem nincs, esetleg kérek vagy videók vagy trükkök jól jönnének! kérek mindenkit, segítsen! mindjárt szombat:-)
2010. aug. 25. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!