Seneskata kérdése:
A köretek mellett lévő ételeket hogyan nevezzük gyűjtő néven?
Figyelt kérdés
pl a rizs mint kötetet azt tudom.
de a hús az micsoda?
szeretnék valamit csinálni a maradék rizshez de nem tudom mit lehetne.
ha van ötlet akkor azt is szívesen fogadom :)
2021. máj. 6. 18:39
2/10 A kérdező kommentje:
de abba körét is van nem?
köret nélkül mi a neve?
2021. máj. 6. 18:52
4/10 anonim válasza:
Keresheted úgy is hogy rizses receptek vagy maradék rizs felhasználása. Egyebként pörköltet, tejszínes ragus cuccot, rakottat bármit lehet vele csinálni
5/10 anonim válasza:
Nem annyira van összefoglaló neve, ha nagyon kell, én feltétnek szoktam nevezni. Bár azt inkább a főzelékhez társítják.
6/10 anonim válasza:
Alapesetben van főétel, körítés és esetleg saláta.
Fözelékek esetében szokták a hozzáadott valamit feltétnek nevezni, mivel aránylag kevés, ezért nem szokás "fő"-nek nevezni, hanem inkább csak ízesítö szerepe van.
Ha meg "maradék rizs hasznosítása" címszóra keresel, sok ötletet kapsz.
7/10 anonim válasza:
frissensültek - étlapon is így van és csoportosítják attól függően milyen húsból készül. Vagy ragu, de ez már készétel.
9/10 anonim válasza:
8-ashoz tudok mar csak csatlakozni, mert neki van igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!