Miket szoktatok enni vizsgaidoszakban?
Szerintem a saláta, gyümölcssaláta jó ötlet lehet. Csinálj egy nagyobb adagot, amit mondjuk két napig tudsz enni. Feldobhatod csirkehússal, halrudacskával stb.
Én zabkását is szotam enni, meg rántottát/tükörtojást. Ezek gyorsan megvannak és laktatnak is.
Párolt zöldség könnyen, gyorsan, kényelmesen: berakod egy jénai üvegtálba a fagyasztott zöldséget, kicsi só meg fűszerek, olaj opcinonális. Aztán bevágod a mikróba 10-15 percre. Ha hallod, hogy emelgeti a tetejét, akkor megállítod és alacsonyabb fokozaton folytatod.
Üveges zöldségből (zöldbab, zöldborsó) főzelék is nagyon gyorsan megvan (rántás vagy besamel, majd bele a zöldség, felforralod még egyszer, kész). Bár bizonyos értelemben félkész, de szerintem egyáltalán nem gáz, legalább zöldséges étel. Persze sok zöldség, kevés rántás. Tököt is szoktam eltenni főzeléknek (mielőtt rántást tennék bele, üvegekbe teszem, kicsit ecetes legyen, tetejére olaj, télen rántást készítek, bele az üveges tök, átforralom és kész). Boltban még nem láttam. Tükör tojás, főtt tojás készülhet hozzá, vagy ha nagyobb adagban készítesz húst, azt le lehet fagyasztani és azzal már nincs sok munka.
Én teletálról szoktam rendelni, szerintem egész megfizethető, normális méretű adagokat küldenek és még finom is. 1000-1500Ft kb egy kaja és ebédre nekem teljesen elég, még néha marad is.
Reggelire meg vacsira pedig tojás, virsli, konzervek, vajas/zsíros kenyér, fehérjepor, mikor mi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!