Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha kotyogón főznénk át a...

Iboly2 kérdése:

Ha kotyogón főznénk át a gyógyteát,jobb eredményt érnénk el?Erősebb teát kapnánk?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 25. 11:13
 1/4 anonim ***** válasza:
85%

A gyógyteákat nem főzik, hanem áztatják, ritkább esetben esetleg forrázzák és úgy áztatják.


Jó eséllyel a brutális - kávéfőzőn - áteresztés kiöli belőle a hatóanyagot, vagy olyan mértékben kioldja, hogy az már mérgező.

2021. ápr. 25. 11:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Igen
2021. ápr. 25. 15:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
85%
Vagy felrobban a kávéfőző, mert az ázott tealevelek eldugítják a szűrőjét.
2021. ápr. 25. 16:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem robban, kifúj a biztiszelepen.
2021. ápr. 25. 18:02
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!