Milyen olajsütőt érdemes venni? Mire figyeljünk vásárláskor?
Fritelt. Egy belga márka, azok pedig a világ legnagyobb sültkrumpli-rajongói.
Én nagyon meg vagyok elégedve az én 4050-es modellemmel, nehéz lehűteni az olajat és a dupla fűtőrács gyorsan vissza is tornázza a jó hőmérsékletre. Abszolút érezni a különbséget ugyanazon márkájú ételeknél a korábbi Philipsszel összehasonlítva.
Ez a cég a magyar forgalmazójuk: [link]
Csak csatlakozni tudok az első válaszadóhoz. Tavaly tavasszal ment tönkre a noname elődje és egy Fritelt vettem én is. Fogalmam sem volt, hogy ilyen rövid idő alatt is fel lehet fűteni az olajat, ahogyan ez teszi. És egyszerű nagyon. Teljesen szét lehet szedni. Zseniális!
Tavaly az egész család megelégedésére legalább 5-ször annyit használtam, mint az elődjét tavalyelőtt. Sütöttem fánkot és lángost is sokat benne. De a rántott cukkinitől a hasáb burgonyáig nagyon szépen és gyorsan elkészül benne minden. Fogalmam sem volt korábban, hogy milyen a jó olajsütő. Mostmár tudom :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!