Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Szaritos Mosogepekrol mi a...

Szaritos Mosogepekrol mi a velemenyetek, tapasztalatok, megbantatok, mire erdemes figyelni vasarlaskor?

Figyelt kérdés
2020. szept. 1. 12:18
 1/5 anonim ***** válasza:
48%
Külön vedd meg. Nem mos olyan hatásfokon és nem szárít olyan hatásfokon, mint ha külön gép lenne. És ha elromlik bármelyik funkció rajta, akkor javításkor az egész gépet viszik, és akkor nem lesz géped.
2020. szept. 1. 12:29
 2/5 Mr.Q77 ***** válasza:

Nagyon kevés az indok hogy 2 az 1-ben gépet vegyél. Csak ha netán pl van/lesz baba és nincs lehetőség szárításra/teregetésre, viszont szűkös a hely ilyesmi.

Csak hőszivattyúsat vegyél. egy jó 2in1 gép kb annyiba kerül mint ha külön vennéd meg őket. tehát spórolni se tudsz.

2020. szept. 1. 13:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én albérletben használtam egyszer. A legbosszantóbb azt volt, hogy minden szárítás után tele volt a dob és az ajtó környéke szösszel. Ha egy fekete mosás után be akartad tenni a fehéreket, vagy igazából bármilyen más színű szennyest, ki kellett tisztítani a dobot.

Emellett rettenetesen gyűrt, valamint kimondottan rossz illata volt utána a ruháknak.

Amikor saját házat vettünk, oda vettünk egy külön szárítógépet is. Azzal sincsenek túlzottan jó véleményeim. Eleve a ma kapható designer márkák ruháit (H&M, Zara stb) nem lehet szárítógépbe tenni. Amit meg be is lehet, az összemegy és már szinte egy szárítás után is fakul. A gép egy felső kategóriás Aeg készülék. A családban van még 2 különböző típusú gép, mindenhol ez a tapasztalat. Törölközőkre, ágyneműkre viszont tökéletes.

Amit mi csináltunk a párátlanítás miatt az az, hogy vettünk egy párátlanítót, azt betettük a mosókonyhába, de anyukám pl a nappaliban is használja. Van rajta szárító funkció, pikk-pakk megszárítja a ruhákat.

2020. szept. 1. 13:20
 4/5 tambi3 válasza:
Nem bántam meg, a feleségem kezelni is tudja... (HiHi)
2020. szept. 4. 19:12
 5/5 anonim válasza:
Nekem egy Samsung 2in1-ben prémium kategóriás gépem van. Tudni kell használni. Szárító labda, szöszcsapda. A ruhák gyűrődés mentesek, illatosak. A szárító labdába 4-5 csepp Lenor Odour Eliminátor - kimondottan szárító géphez fejlesztve. Soha nem vennék más gépet!
2020. szept. 7. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!