Mángoldból mit lehet készíteni? Hasonló mint a Rebarbara?
Kérdező, nem kevered a rebarbarát a kelkáposztával?
A rebarbara nagyon szezonális, egy évben ha 2 hónapig elérhető (pont most fog kezdődni), és akkor is olyan drága, hogy erősen kétlem, hogy közétkeztetési költségkeretbe akár egyszer is beleférjen. Vagy netán külföldön dolgozol?
A piszkeszósz, hacsak nem piros piszkéből készül, konkrétan fehér benne a halványzöld bogyókkal.
A párolt rebarbara sötétrózsaszín-bordó.
Ne érts félre minket, nem akarunk kioktatani. De egyszerűen hihetetlen, hogy ilyen gyakran van egy otthonban rebarbara főzelék. Ezért gondoltunk félreértésnek.
Akkor tudom elképzelni, ha a környéken van rebarbara ültetvény, és így olcsón tud az otthon hozzajutni, netalántán befőzik. Ugyanis max 2 hónapig van szezonja ennek a zöldségnek.
Nem írtam egy szóval sem,hogy sűrűn van. 1 éve dolgozom ott és eddig 2x volt.
Felénk a Piszke szósz az fehér-halvány rózsaszín színű és a Rebarbara is ilyen.
Tudom,hogy Rebarbara mert láttam is mikor készítik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!