Rakott krumpli vagy töltött káposzta?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik étel lenne jobb egy 10 fős vendégségnek?2021. ápr. 15. 15:20
11/18 anonim válasza:
Rakott krumplit nem tennék vendég elé.
12/18 anonim válasza:
Az attól is függ, hogy milyen alkalomra hívjátok a vendégeket. Ha valami fontos, nagyobb esemény, ami hasonló mint egy ünnep, akkor töltött káposzta. De ha csak úgy összejöttök különösebb ok nélkül, hogy jól érezzétek magatokat, akkor a rakott krumpli is megteszi.
13/18 anonim válasza:
Pörkölt. Az akkor kevesbe macerás, meg kiadósabb.
15/18 anonim válasza:
Szerintem a rakott krumpli, ha megadod a módját - jófajta kolbász, sajt (én tejszínt is teszek bele) a rengeteg tojás, vaj, tejföl - 10 emberre baromi sokba kerül és akkor még "csak " egy rakott krumplit kaptak.
Készíts inkább töltött káposztát!
16/18 Nemo4 válasza:
Érdekes a kérdés, mert többnyire aki az egyiket szereti akkor a másikkal is jóban van. Én főzök rendszeresen és többször készítek rakott krumplit mert a töltött káposzta elkészítése macerásabb, viszont azt egy hétig is ehetem !
17/18 anonim válasza:
Érdekes amit írsz!:)
Nekem a rakott krumpli a macerásabb, mert főzöd a krumplit, tojást, utána pucolgatod, vagdosod, soronként rakosgatod, (krumpli-kolbász-tojás, vaj darabkák, tejföl pöttyök, sózod) nekem személy szerint babrás.
A töltött káposztához összekevered mint egy fasírtot, csak áztatott cucc helyett rizst teszel bele, fél perc alatt becsomagolsz egy tölteléket és mehet az aprókáposzta felére, a másik felével betakarod, aztán teszi a dolgát 1,5-2 órán keresztül.
18/18 anonim válasza:
Ha vendégség jön hozzánk, akkor inkább húsos ételt szoktam készíteni, ezért én a káposztára szavazok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!