Tudnátok olyan játékokat mondani ami nagyon jó és ezen a gépen fut!?
Figyelt kérdés
Tudom már kérdezték sokan de erre a gépre irjatok legyetek szivesek:
Ati Radeon hd3400 256mb
amd athlon 2.8 ghz dual core
32bit op rendszer
4gb DDR2 ram
ha kihagytam valamit szóljatok ja és ilyen far cry 3 minimum-közeps közt fut 30fps-el
kb ilyet ha lehet
de jöhet minden témából és irjatok jó sokat
elöre kössz a válaszokat!!! :)
2015. júl. 24. 20:22
1/5 anonim válasza:
Gta 3,
Gta Vice City,
Gta San Andreas,
Gta Episodes From Liberty City -t letöltéssel megkockáztathatod, de a vidikariddal lehet csak lowon menne :(
Far Cry 3-tól visszafele
Counter Strike 1.6 (régi de jó)
Assasins Creed-ek(régebbiek)
SOUTH PARK THE STICK OF TRUTH (ez még lehet max grafikán is menne)
Ezek, de szerezz be legalább egy 512megás videókártyát és ezek kb max grafikán mennek (kivéve gta eflc)
2/5 A kérdező kommentje:
kösszi ez mind megvan a stick of thruthot kivittem a forestel játszok cs:go zok a cs1.6-ot sokat nyomtam köszi a választ ha tudsz még irj elöre kössz!!!???
2015. júl. 25. 12:15
3/5 A kérdező kommentje:
azsc-k futnak csak unyty meg a sindikate nem
2015. júl. 25. 12:16
4/5 anonim válasza:
Farming Simulator sorozat, minecraft ga érdekel de nem annyira jó, goat Simulator, gta samp vagy mta, Dota2, F1 sorozat, Fifa sorozat , super meat boy, több most nem jut eszembe :)
5/5 A kérdező kommentje:
Kössz :)
2015. júl. 27. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!