Kinek mi a kedvenc sütije?😊🍰🎂🧁
Figyelt kérdés
2021. ápr. 13. 11:36
11/20 anonim válasza:
Zserbó, Rákóczi túrós és Tiramisu a 3 favorit :)
12/20 A kérdező kommentje:
huhhh nekem a hatlapos krémes süti az első🥰mindenki próbálja ki!!
még:-zserbó
puncs szelet
csokis muffinka
tiramisu
orosz kremes😘
2021. ápr. 13. 13:00
13/20 anonim válasza:
En nem is tudom ezeknek a nevet ... ra szoktam mutatni a cukiban, hogy ebbol es abbol is kerek :))) Ha izlik, maskor is ramutatok.
14/20 anonim válasza:
Mindegyik amiket felsoroltatok nagyon fincsik, igazából az összes sütit szeretem, nem ettem még olyat, ami úgy igazán ne ízlett volna. Viszont nekem a legnagyob kedvencem a mézeskalács. Imádom a fűszerezését, a kis formáit, a cukros dekorációt rajta, mindent. Egész évbe tudnám enni, de direkt kivárom a karácsonyt, mert akkor esik igazán jól :)
15/20 anonim válasza:
Rákóczi túrós, kardinális szelet, bármilyen csokis/marcipános süti.
16/20 anonim válasza:
Lúdlábtorta, Sacher torta, sajttorta.
17/20 anonim válasza:
Sacher torta, epres-zselés süti, mézes krémes, tiramisu, valamint a kókuszos sütiket nagyon imádom- kókuszgolyó, kókuszkocka...stb.
18/20 PetheD válasza:
Hókocka, zserbó, brownie, diós bejgli, diós / kakaós bögrés kevert, lángos, sós stangli. Sütiben nemigazán szoktam válogatni, de az émelyítően édes cukrásztermékekkel vigyázni szoktam.
19/20 anonim válasza:
Brownie, piték, rétes, aprósütik, zabkeksz :D De a legtöbb sütit imádom, ami nem túl tömény, krémes.
20/20 anonim válasza:
Lipcsei krémes, vaníliás gesztenyekocka, keksztekercs, tiramisu, zserbó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!