Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Magyar katonai csajkát mivel...

Magyar katonai csajkát mivel tisztítsam, hogy étel fogyasztásra alkalmas legyen?

Figyelt kérdés

Normál csajka kulaccsal, kádár korszak

[link]


hagyományőrző vagyok és rendezvényeken sokszor nincsen ebéd lehetőség, ezért ha már hozok magamnak vacsit, vagy MRE-t eszünk, együk rendesen csajkából. Teljesen alu, szivaccsal és mosogatószerrel kisuvickoltam, de napokkal később, száradás után is fogja az ujjamat az alumínium. Valami 5let?


2021. ápr. 13. 11:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát...nem tudom mi lehet a gond, talán a mosogatószer. Nem emlékszem rá, hogy ilyen problémánk lett volna.
2021. ápr. 13. 11:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A seregben mi homokkal tisztitottuk amikor terepen voltunk es nem volt pancsikazasra lehetoseg.
2021. ápr. 13. 13:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!