Magyar katonai csajkát mivel tisztítsam, hogy étel fogyasztásra alkalmas legyen?
Figyelt kérdés
Normál csajka kulaccsal, kádár korszak
hagyományőrző vagyok és rendezvényeken sokszor nincsen ebéd lehetőség, ezért ha már hozok magamnak vacsit, vagy MRE-t eszünk, együk rendesen csajkából. Teljesen alu, szivaccsal és mosogatószerrel kisuvickoltam, de napokkal később, száradás után is fogja az ujjamat az alumínium. Valami 5let?
2021. ápr. 13. 11:31
1/2 anonim válasza:
Hát...nem tudom mi lehet a gond, talán a mosogatószer. Nem emlékszem rá, hogy ilyen problémánk lett volna.
2/2 anonim válasza:
A seregben mi homokkal tisztitottuk amikor terepen voltunk es nem volt pancsikazasra lehetoseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!