Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért száradt ki a rántott...

Miért száradt ki a rántott hús panírja?

Figyelt kérdés
A rántott húsom panírja a sütés után nagyon kiszárad, szerintetek mi ennek az oka?
2010. aug. 21. 10:23
 1/4 anonim ***** válasza:
az a jó, ha száraz és ropogós ;)
2010. aug. 21. 11:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Magas hőfokon vagy túl sokáig sütöd. Mi sem szeretjük,ha száraz.
2010. aug. 21. 11:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Én épp úgy szeretem h száraz, amúgy az anyám meg pont a puhát szereti. Ilyenkor azt a trükköt használja (bnőjétől leste el) hogy forrásba lévő vízbe belelógatja a húst (nem sokáig! csak egy pillanatra, és nem lesz kemény, se elázott.
2010. aug. 21. 11:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
jah és rögtön miután kivette a forró olajból
2010. aug. 21. 11:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!