Miért száradt ki a rántott hús panírja?
Figyelt kérdés
A rántott húsom panírja a sütés után nagyon kiszárad, szerintetek mi ennek az oka?2010. aug. 21. 10:23
1/4 anonim válasza:
az a jó, ha száraz és ropogós ;)
2/4 anonim válasza:
Magas hőfokon vagy túl sokáig sütöd. Mi sem szeretjük,ha száraz.
3/4 anonim válasza:
Én épp úgy szeretem h száraz, amúgy az anyám meg pont a puhát szereti. Ilyenkor azt a trükköt használja (bnőjétől leste el) hogy forrásba lévő vízbe belelógatja a húst (nem sokáig! csak egy pillanatra, és nem lesz kemény, se elázott.
4/4 anonim válasza:
jah és rögtön miután kivette a forró olajból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!