Miért lapos mindig a muffinom?
Vegyél már egy sütőhőmérőt, hogy megtudd hány fokon sütöd! Addig soha nem lesz jó semmi.
És írd le a receptet ide, mert valamit nagyon elcseszel.
Digitális mérleged van? Mérőkanalad van? Mérőpoharad van?
(nem evőkanál és nem akármilyen "bögre")
Leírtam, hogy több receptet is próbáltam. Biztos nem fogom mindet leírni. Digitális mérlegem van és képzeld ezen kívül (és ez is csak esztétika) minden tökéletesen sikerül mindig. Nem vagyok fogyatékos. Nagyon sokat sütök. Cukrásznak tanultam és mielőtt ebbe is belekötnél: Nem, muffint nem tanultunk sütni 🤦🤦
De elképesztő, hogy akármit kérdez itt az ember, valaki beleköt, vagy hülyének nézi
Kérdezö: a veszekedős valakivel nem érdemes foglalkozni.
A hiba valószínűleg tényleg a túl alacsony hőmérséklet. Ha a sütő kellöen meleg, akkor a tészta teteje gyakorlatilag azonnal megszilárdul és ezért jobban fel fog emelkedni, ha nem elég a hőfok, akkor a sütés közben keletkezö gázok egy része a folyós tésztán keresztül eltávozik, ezért kevésbé jön fel a sütemény.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!