Ha házi pizzára alapként pizzaszósz helyettnmelegszendvicskrémet rakok, akkor nagyon elrontom?
Figyelt kérdés
Feltudom turbózni mondjuk oregánóval, ha attól jobb.2021. márc. 26. 02:40
1/14 anonim válasza:
Nem zárom ki, hogy végül finomat sütsz, de az a pizzától elég messze lesz.
2/14 anonim válasza:
Ha te eszed meg, mit számít? Tőlem rakhatsz rá mustárt is lekvárral. De persze azt már én mondjuk nem nevezném pizzának.
3/14 anonim válasza:
Vannak fokhagymás-tejfölös pizza alapok is.
4/14 anonim válasza:
5/14 anonim válasza:
De csinálhatsz is valami alapot, ketchup vagy inkább sűrített paradicsom, aztán fűszerek stb.
6/14 anonim válasza:
Ma csinálok pizzát. Fűszerek + paradicsompüré.
De nyugodtan próbáld ki. Nincs veszteni valód. Finom lesz úgy is. Csak más.
Szerintem ezzel megéri kísérletezni. Ehető lesz. Ha bejön, akkor meg lusta megoldás is :) Aztán csinálhatsz máskor is.
Ellenben, ha nem kóstolod meg, sosem tudod meg, hogy milyen!!!
8/14 anonim válasza:
Én úgy csinálom, hogy majonézt, kechupot még egy pici erős piros aranyat összekeverek olaszos fűszerekkel és azt kenem rá. Olyan, mint az igazi, sőt! A kisfiamnak ez a legjobb.
9/14 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm szépen a válaszokat!
2021. márc. 26. 09:20
10/14 anonim válasza:
Ez legfeljebb pizzára hasonlító tárgy lesz. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!