Nyulat kell pácolni pörköltkészítés előtt? Hogyan kell finom nyúlpörköltet főzni?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek. Holnap meglepetés nyúlpörköltet akarok főzni. Egy gyenge házinyúlból fogom készíteni. Előtte be kell még pácolnom?
Főztem már marha és disznópörköltet is, de nyúlpöri receptjét elnézve egész más. Kicsit szokatlan nekem, hogy már az elején bele kell tenni a húst és párolni.
Szerintetek hogy csináljam?
2010. aug. 18. 22:44
1/4 anonim válasza:
Mi ugyan úgy szoktuk csinálni, mint egyéb pörköltet.
Semmi plussz fűszer, és nem is pácoljuk be előtte.
Íze a csirkére hasonlít.
2/4 anonim válasza:
NEEEE ANYU TUDTAM HOGY NYUNYUKÁM NEM SZÖKÖTT EL :'(
4/4 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat!
2010. aug. 19. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!