Magyar salata miert keseru?
Figyelt kérdés
Tojasos nokedlihez csinaltam multkor salatat ecetesen.
Elotte nem soztam le nem hagytam allni es nem nyomkodtam ki sem az lehetett a gond hogy keseru volt?
Csak siman at mostam engedtem ra egy kis vizet so, cukor ecet.
2021. márc. 5. 12:53
1/8 anonim válasza:
Salátát lesózni????? Meg kinyomkodni????
AKKOR már értelmetlen dolog megenni, semmi, de semmi vitamin vagy hasznos anyag nem marad benne!
2/8 anonim válasza:
lesózni fejes salátát...??????? te jó ég! Ilyet még életemben nem hallottam! Hát mi lett belőle? Valami nyúlós izé?
3/8 anonim válasza:
Mert Magyarországon keserű az élet.
4/8 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint azoknak a zöldségeknek, melyeket rovarirtó szerrel kezeltek, marad egy nagyon enyhe kesernyés íze.
5/8 A kérdező kommentje:
Utolso koszonom :)
2021. márc. 5. 14:03
7/8 anonim válasza:
Nekem a saját termelésű salátámnak is szokott lenni egy kis kesernyés íze, pedig azt 100% hogy senki nem kezeli rovarirtóval és semmi mással sem. Szerintem amiatt van, hogy a kesernyés íz génje minden salátafélében ott van, aztán hogy épp mennyire jön ki, az az adott egyed pontos genetikájától és esetleg az időjárástól is függhet.
8/8 anonim válasza:
7: szerintem is!
Ráadásul van néhány salátaféle, ami kifejezetten kesernyés. Pl. a bordó radicchio, vagy a tölgyfalevél-saláta is picit kesernyés...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!