Polikarbonát bonbon formából hogyan lehet kiszedni a csokoládét?
Figyelt kérdés
Most használtam először polikarbonát bonbon formát, és bevallom nem figyeltem a temperálásra és a hőmérsékletekre. Karamellával töltött bonbonokat készítettem és teljesen beleragadtak a formába, hiába ütögetem, meg sem mozdulnak. Van bármilyen esély arra, hogy teljes felmelegítés nélkül ki tudjam szedni? Betegyem a fagyasztóba? Vagy inkább próbáljam meg hajszárítóval kicsit felmelegíteni? Esetleg más ötlet? Előre is köszönöm a válaszokat!2021. márc. 5. 10:23
1/1 anonim válasza:
Szerintem a hajszárító jó ötlet. Ne a csokis felét melegítsd, hanem a másikat. Nem is kell annyira, hogy a csoki megolvadjon, hanem csak annyira, hogy maga a forma egy kicsit kitáguljon és rugalmasabb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!