Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Bolognai helyett?

Bolognai helyett?

Figyelt kérdés
Párom valami paradicsomos tésztát enne vacsorára, de mivel sok húst ettünk hétvégén, valami húsmentes verziót enne. Persze rengeteg recept van a neten, de gondoltam megkérdezem, hátha van valakinek valami jó ötlete, ki mivel szokta feldobni ezt az egyszerű kaját? :)
2021. márc. 2. 13:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Mérges pennére gondoltam én is (penne arrabiata).
2021. márc. 2. 19:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, végül tegnap a sárgarépás verzió lett, és nagyon fincsi volt, ki fogom próbálni a többit is :)
2021. márc. 3. 09:18
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Talán meglepö, de finom: a tésztát megfözöd, ahogy szoktad.

Közben fejenként 2-3 paradicsomot leforrázol, lehúzod a héját, és kb fél cm-es kockákra vágod, ráaprítasz 1-2 gerezd fokhagymát és kb 50 g mozzarellát szintén kockákra vágva, és az egészet meglocsoold 1 evökanál olivaolajjal. HA a tészta kész, forrón (és természetesen nem leöblítve) beleborítod, összekevered és már lehet is enni.

A paradicsom picit megpárolódik a forró tésztától, és annyi elég is neki.

2021. márc. 3. 16:57
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!