Mit fogtok főzni szombaton/vasárnap?
Figyelt kérdés
Esetleg ha sütit is csináltok azt is leírhatjátok hogy milyet csináltok.2021. febr. 19. 21:12
1/14 anonim válasza:
Kínai csípős-savanyú leves az tuti lesz (tesóméknak kell vinnem hétfőn :D). Meg gnocchi, tejszínes-darálthúsos-paradicsomos mártással. Vasárnap csípős csirkés burger.
Süti is lesz, szerintem mogyoróvajas-csokidarabos cookie.
2/14 anonim válasza:
Szombaton pizzát sütünk, vasárnap pedig a tipukus magyar vasárnapi ebéd. Húsleves és rántotthús. Úgy beszéltük meg, hogy mivel sok a sárgarépa itthon, sütünk egy répatortát is valamikor :)
3/14 anonim válasza:
Holnap pirított máj lesz, fött krumplival meg valamilyen salátával.
Vasárnap zellerkrémleves, grillcsirke hasábburgányával és fejes salátával.
4/14 anonim válasza:
Holnap krumpli-curry lesz húsmentesen, vasárnap meg lecsóval töltött paprikafelek sütöben sütve, sült krumplival, édeskrumplival.
5/14 anonim válasza:
Brokkolikrémleves, rántott hús sült krumpli. Lehet még sütök pizzát.
6/14 anonim válasza:
Csülök pékné módra
Kakasleves (saját nevelés), a levesben főtt hús pirosra sütve, meggyszósz, főtt krumpli
7/14 anonim válasza:
Holnap a gulyásleves már biztos, a többi teljesen képlékeny.
8/14 anonim válasza:
holnap én a mai gombapaprikás maradékát eszem, az ember azt mondta megoldja magának. vasárnap még nem tudom
9/14 anonim válasza:
Paradicsomleves, sült hús (sertéscomb egyben) krumplipürével, párolt zöldségekkel és majonézes salátákkal (krumpli, kukorica, tojás).
10/14 anonim válasza:
Ebédre semmit, mert szombatonként a kolbászostól hozunk grillkolbászt :) estére egy zöldség- vagy paradicsom levest.
Holnap magamnak (székely?)káposztát, a Kedvesnek pedig rántott húst krumplival, salátával, és délután szerintem sütök palacsintát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!