1/13 alletta válasza:
igen meg. állítólag nem kell, ezt tanítják, mondta nekem anno valaki.
nem tudnám mindenestől megenni.
2/13 anonim válasza:
A csipetkét nem. Letisztogatom.
4/13 Shai-Hulud válasza:
Nem, csak jó alaposan megmosom.
5/13 anonim válasza:
Profik is csak papírtörlővel nyúlnak hozzá! Mosni nem szabad, mert szivacsos izé lesz belőle!
6/13 anonim válasza:
Nem szabad mosni.Erdőn-mezőn szedett gombát finom kefével szokták tisztítani.
8/13 anonim válasza:
Hogy ne pucolnam meg? Durvan tragyas foldbol no! Persze, hogy lehamozom a kulsejet ... engem nem zavar ha mas csak megmossa ... en nem szeretem ha szaros ... mondjuk en a tojast is megmosom mielott feltornem, mert ha veletlenul beleesik a heja ... fene tudja, en nem szeretem a szaros dolgokat a kajamban :)
9/13 anonim válasza:
8:sose làttàl gombàt, csak a multi polcain. Ott terem. Meg is értelek.
10/13 anonim válasza:
Csak csiperkét eszek azt ha a lemezkéi látszanak akkor megpuculom ha még nem akkor csak lemosom az egészet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!