Megadnátok nekem diabetikus könnyen készíthető sütik receptjét?
Köszönöm a recepteket:)
Érdekelnek az efféle piskótás megoldások:)
Ez a család új kedvence. Ezt gyümi nélkül is lehet.
Délutánra irok, most nincs nálam a recept amiket szoktam sütni egyszerű sütiket.
De a krém: 0,5 tej, 6 evőkanál liszt, édesitőpor/tabletta/folyékony ami van, 250 gr sütőmargarin (Ráma, vagy mind1) és az iz amilyenre akarod: vanilia eszenc, citrom héj, kakaó..stb stb..
0,5 tejből kiveszel annyi tejet h a 6 kanál lisztet tudd nagyon jól benne elkavarni. A többi maradék tejet odateszed melegedni, teszel annyi édesitőt amennyit te gondolsz (kóstolod :) , bocsi de arányt nem tudok, én is kóstolom, inkább legyen édesebb, mert a liszt, meg a margarin sokt felvesz). Amikor már jó meleg, akkor ráöntöd az elkevert lisztes tejet és gyors mozdulatokkal addig kavarod amig jól besűrűsödik. Majd megvárod, hogy kihűljön.
Miután kihűlt, hozzákevered a margarint, addig amig jó habos nem lesz,vagyis jó sima inkább és izesited amilyenre akarod. Bármit tehetsz bele ami folyékonyx, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!