Sütés főzés nélküli sütemény?
Keksztekercs
Csoki+eper
Pohárkrém
-Puding+keksz rétegesen ráöntve. Van olyan pudingpor amit nem kell főzni.
- Kókuszgolyó
- Raffaello /ennek több receptje is van/
Ha ennyire nem akarsz sütni, akkor piskótalap is van a boltban. Olyan krémet teszel rá amilyet szeretnél.
2-es voltam.
Én ilyet szoktam csinálni, eddig mindenki imádta.
Tiramisu 😍😍
Én úgy szoktam hogy először habtejszínt felverem utána hozzá adom a mascarponet és egy kis csomag vaníliás cukrot. Piskótát megforgatom sima kávéba lerakok egy réteget arra megy a hab, majd újra a piskóta és megint egy újabb habadag. Én nekem a tepsim mérete miatt csak 2 réteg jön ki. Hab teteje kakaoport szórok pici szitával. Esetleg ha papírból kivágott hogy "szeretlek" vagy vmi akkor tök szépen ki lehet szórni a sütire:D
Szerintem a világon ez a legfinibb legegyszerűbb sutije és nem drága :D
Ja és ez ugye nyers tojás mentes én utálom a nyers tojást eleve a gondolat is hogy sütibe nyersen rakni fúj... szóval sztem ez tök jó recept és a baba piskóta olyan lesz mint a rendes :D
Ugyan ezt a retegezést eltudom képzelni úgy hogy tejbe Márton a piskótát és mondjuk fehér csoki pudingot kihűtesz majd össze keverés tejszín habbal főzöl még puncs vagy eper pudingot vagy amit akarsz és azt is habbal kikeverni. Retegezés majd a tetejére mondjuk epret felszelsz és tele rakod vele csokival írhatsz rá vmit vagy telibe leontheted vele de sztem az is tök egyszerű ha zselatinnal leontod gyümölcsossel vagy vmi:D remélem segítettem :D
Zserbó golyó?:D az annyira finoooom és rém egyszerű.
Őzgerinc gumicukorral 😍
Tudom hogy sütés nelkulit írtál de szerintem a palacsinta is annyira egyszerű amerikai vagy Goundel, vagy hagyományos, Nutellaval+ banán eper😍
Vagy gofri ...
Mouse is nagyon finom pohár krémnek tejszínhab+mascarpone+1 tábla olvasztott csoki 😍
Akkooooor van még a sajttorta sütés nélküli verzió abból van oreos, gyumis mindenféle 😍
Én ezt csináltam a páromnak a múltkor, és imádtuk, nagyon finom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!