Mit egyek ha éhes vagyok de semmi ötletem?
Figyelt kérdés
Van itthon néhány dolog és éhes vagyok. Tudnátok adni tippeket mit tudnék enni hasonló helyzetekben?2021. febr. 3. 15:18
1/12 anonim válasza:
Mi van otthon? Mennyire tudsz főzni, illetve most mennyi időt szánnál rá? Ha az otthoni kaja nem felel meg és nem is akarsz belőle készíteni semmit, akkor meg marad a rendelés.
2/12 anonim válasza:
Tükör tojás borssal és piros paprikával ízlés szerin só
mellé sóskifli tejes kv
3/12 anonim válasza:
Főtt krumpli vajon megpirítva hagymával, rá pár elkevert tojás, reszelt sajt.
4/12 anonim válasza:
Ha ennyire nincs ötleted, akkor nem is vagy igazán éhes!
Nem viccből mondom!
5/12 anonim válasza:
Én is így voltam csináltam melegszendvicset .
6/12 anonim válasza:
Bundáskenyér, mindig tuti választás.
7/12 anonim válasza:
Retro szenyó. Vaj, szalámi, főtt tojás, savanyú ubi, reszelt sajt, pirosarany. Szerintem én ezt fogok enni vacsorára.
Vagy ami nálam ilyen "semmihez nincs kedvem este" kaja, az a sajtos-tejfölös tészta. Esetleg pirított szalonnával és/vagy gombával (ha van gomba, akkor esetleg egy kis fokhagyma sem rossz). De ebből én csak a frisset szeretem, szóval egy adagot csinálok, amit meg is eszek akkor rögtön.
10/12 anonim válasza:
Ezt majd egyszer kipróbálom én is,jól néz ki már látványra is. :) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!