Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Házi mogyoróvajhoz meg kell...

Házi mogyoróvajhoz meg kell pucolni a földi mogyorót?

Figyelt kérdés

2021. jan. 25. 10:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan gondoltad? Az egész héjával együtt darálnád le, vagy csak a barna hártyára gondolsz?
2021. jan. 25. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy rengeteg videó van, nem is kell hozzá nyelvtudás...


[link]

2021. jan. 25. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én le szoktam kicsit pirítani a mogyorót, így a barna hártyája könnyen ledörzsölhető. Ha erre gondolsz.
2021. jan. 25. 10:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A barna hártyát nem feltétlen kell leszedni, de a külső részt mindenképp.
2021. jan. 25. 11:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát a gyökerétől mindenképpen le kell pucolni
2021. jan. 26. 23:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!