Kolbászos karajt szeretnék sütni karácsonyra! Hogyan kell? Úgy értem hőfok, idő, mivel kell bekenni stb?
Figyelt kérdés
2008. dec. 2. 13:00
1/3 anonim válasza:
Én a következőképpen szoktam csinálni. Csontnélküli rövidkarajból szoktam csinálni, először a karajban megforgatom a csontozókést. Sütnivaló kolbásszal szoktam tölteni, úgy hogy a kolbászt elötte lefagyasztom. Ez azért jó, mert ha megfagyott, kemény, és könnyen át tudod dugni a karajon. Mindig nagyobbat vegyél mint a karaj, hogy a két végén kilógjon. Ha benne van a kolbász, én megsózóm a karajt, megszórom egy kis sült hús fűszerrel, köménnyel. A tepsibe, amibe sütöm teszek egy kupica vizet és egy kanál zsírt. Először alufóliával letakarva sütöm kb. 220 fokon kb. 1 órát, utána leveszem a fóliát és hogy jó szine legyet még egy kb. 20 percet. Ennyi.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszömöm szépen!
2008. dec. 2. 16:27
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm,bocsi :-)
2008. dec. 2. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!