Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ez mi lehet? És hogy kell...

Ez mi lehet? És hogy kell megcsinálni?

Figyelt kérdés
[link] Erről van szó. Hát nekem nagyon tetszik, összeszaladt a nyál a számba, de hogy mi ez, és mitől van iylen jó színe...
2010. aug. 15. 00:20
 1/10 anonim ***** válasza:
ez egy piskótarolád sztem ételfestékkel vagy vmi szörppel színezve.. vmi krém van benne és arra a szélre ahonnan tekerték epreket raktak és úgy van feltekerve. fini lehet..:)
2010. aug. 15. 00:26
 2/10 anonim ***** válasza:
51%
[link] Google jó barátunk, nemde?:D
2010. aug. 15. 00:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a tésztába liszt helyett eperpudingot raktak(van olyan recept is, amibe puncs puding kell helyette, az tuti rózsaszín, olyant már sütöttem). Meg valami vaniliás krém, meg eperszemek. Tényleg guszta.
2010. aug. 15. 00:34
 4/10 anonim ***** válasza:

használd a google-t:)

[link]

csak beírtam a nevét és egyből ki is dobta:) pár másodperc csupán:))

jó étvágyat hozzá!:)

2010. aug. 15. 00:36
 5/10 A kérdező kommentje:
Csak nem igazán tudok angolul :D de azért köszi, majd szólok a barátomnak, vagy előkapok egy szótárat =)
2010. aug. 15. 00:44
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem a tésztába vagy eper puding van plusszban, vagy valami piros por, pl olyan mint a papagály sütibe kell.

Aztán egy fehér vanília krém. de mielött a vinilia krémet rátette megkente eper lekvárral. egyszerü elkészíteni.

ùgy is megcsinálhatod hogy nézel egy piskóta tekerecs receptet. a tésztát úgy ahogy ott van megcsinálod, pl csokis tésztát. kensz rá vékonyan lekvárt, majd a krémbe keversz epret. nyam nyam.

2010. aug. 15. 07:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Sütsz egy piskótát. A tésztába teszel piros ételfestéket,vagy egy kevés málnaszörpöt. Készítesz vajaskrémet. A krémet rákened a tésztára. Mielőtt feltekered,a szélére (ahonnan kezded majd tekerni) teszel egy sor epret,majd feltekered a tekercset. Kifagyasztod és szeletelheted. Ezért kár az angol szöveget lefordíttatni.
2010. aug. 15. 08:05
 8/10 anonim ***** válasza:

00:36-os vagyok

Kérdező:) oda van írva minden cikkhez, hogy oldal lefordítása arra kattints és akk magyarul dobja ki az oldalt nem angolul:) ne a vastag betűs szövegre kett, hanem mellette a kisbetűs oldal lefordítására és ott magyar:)

Jó étvágyat hozzá:) biztos nagyon finom lehet:)

2010. aug. 15. 10:45
 9/10 anonim ***** válasza:
*katt
2010. aug. 15. 10:46
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Most állok neki, csak barackos változatban, mert az a fincsi most =)
2010. aug. 15. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!