Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha van valakinek dobozos...

Ha van valakinek dobozos Holland Kakaója, írja le legyen szives a rajta levő muffin receptjét!?

Figyelt kérdés
Nagyon megköszönném!
2010. aug. 14. 20:02
 1/2 anonim válasza:

Szia! Én vettem a minap dobozos holland kakaót, de azon nincsen muffin recept (egyáltalán recept sincs). De helyette próbáltam keresgetni neked olyant amibe holland kakóport ír hozzávalóként, hátha.. :)

Kakaós muffin nagyon egyszerűen

Hozzávalók:

20 dkg liszt

20 dkg cukor

2 db tojás

5 dkg sütőmargarin

5 dkg holland kakaópor

2 dl tej

1 csomag vaníliás cukor

1 csomag sütőpor

Elkészítés:

A cukrot a vaníliás cukorral és a tojásokkal felverjük, hozzáadjuk az olvasztott margarint, a lisztet, a sütőport és a kakaóport. Csomómentesre keverjük a tejjel, és a masszát a muffinpapírokkal bélelt tepsibe töltjük, majd a 180 fokra előmelegített sütőbe rakjuk, és kb. 30 percig sütjük.

2010. aug. 15. 10:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi szépen! Régen volt írva a dobozára, és nagy sikert arattam azzal. Én is keresgéltem a neten, és szerencsére találtam is egy jót, úgyhogy minden OK :D
2010. aug. 16. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!