A tasakos, félkész rizst főzhetném úgy, hogy kibontom a zacskóból?
Figyelt kérdés
Mert hiába sózom a vizét, semmi íze nem lesz a rizsnek. Ha kivenném a zacsijából, és annyi ideig főzném, ami elő van írva a dobozon, ugyanolyan jó lenne az eredmény?2008. dec. 1. 15:27
1/4 anonim válasza:
Én még nem probàltam,de a helyedben inkàbb zacsiban fözném,és mikor megfött utàna kivenni a zacsibol egy edénybe,és ott sozod meg az egészet.
Én is gondolkodtam màr hogy kiveszem a zacsibol és ugy probàlom,de szerintem az nem lenne olyan.
2/4 anonim válasza:
Szia! Aha, ugyanannyi a főzési idő, csak akkor ott kell mellette állni ,mert egyfolytában leragad. Én úgy csinálom, hogy berakom egy jénai tálba a mikróba sót rá, és kicsit összemelegítem.
3/4 anonim válasza:
én főztem már úgy... megettük...
de ha kiszúrod a zacskót, akkor hogy nem lesz elég sós?
4/4 anonim válasza:
Én utólag szoktam megsózni, mert nekem sem elég sós hiába teszek a vízbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!