11/15 anonim válasza:
A cukor hogyne begojâsolnà?!?
A cukor tartósít!
12/15 anonim válasza:
#11 jól írja, a magas cukortartalom jelentősen növeli a sütemények eltarhatóságát.
13/15 anonim válasza:
A MAGAS cukortartalom... xe egy sütiben max pár deka van...
14/15 anonim válasza:
#13, igazad van, de mégse mindegy, hogy valamiben 40 deka cukor van, vagy két kanál édesítő, és ezt szerintem te is tudod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!