Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Na ki mennyit evett eddig?...

Na ki mennyit evett eddig? Ment a zaba?

Figyelt kérdés

Én átlag 3-4000 kcalt eszek egy nap(Imádok enni). Nem vagyok egy kis ember, 189 cm, és 98 kg. Viszont 24.-én és 25.-én sikerült valami atom sokat zabbantanom. Pénteken 8000 kcalt, ma meg kb. 9000 kcalt (!!!). És még mindig tudnék enni. :'D Amiket ettem itthon rokonoknál stb.: Különféle halak, kacsa, liba, töltött káposzta, kocsonya, hurka&kolbász, bejgli, zserbó és megszámlálhatatlan fajtájú süti/édesség. És jó párat még kihagytam... A sütik/édességek nagyon megdobják a napi kcalt.

Ti mennyit ettetek?

2020. dec. 26. 01:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
69%

1800 kcalt ettem kb vagy 2000et ebben a 2 napban. (ez is fokent csirke volt es hal)

Maskor olyan 1300at szoktam szóval vissza kell lassan vennem, nehogy megszokjam:)

2020. dec. 26. 12:12
 22/27 anonim ***** válasza:
85%
Mivel találkoztunk a koronás szüleimmel, így nem mentünk sehova, idén kimaradt a "zaba".
2020. dec. 26. 13:19
 23/27 anonim ***** válasza:
84%
Mi semmivel sem eszünk többet, mint máskor. Az ünnep nekünk nem a nagy zabálásról szól.
2020. dec. 26. 14:17
 24/27 anonim ***** válasza:
85%

Nem szokásom zabálni csak mert ez a "hagyomány" egyeseknél - bár a diétám miatt egyébként is csak azt ehetem, ami 100%-osan gluténmentes étel (ugye így a sütemények/töltött kacsa nagyrésze sok helyütt kilőve, hiszen nem várom el, hogy csak miattam gm főzzenek), amitől nem leszek rosszul vagy három napig.

Ciki, hogyha valami gluténeset eszek, mert onnantól kezdve vagy hányok, vagy a hasam megy, vagy egyszerűen csak fetrengek a görcsöktől.

2020. dec. 26. 19:34
 25/27 anonim ***** válasza:
Csak kérdés. Miert pontoztak engem le mert leirtan mit csinaltam? (21)
2020. dec. 26. 21:59
 26/27 anonim ***** válasza:
#25, nyomtam neked egy zöldet :-) amúgy én sem értem, miért kell lepontozni, amikor valaki megírja a feltett kérdésre a saját válaszát.
2020. dec. 26. 22:10
 27/27 anonim ***** válasza:
Valaki így ünnepel, ontja magából az összes szeretet, amit egész évben össze tudott gyűjteni.
2020. dec. 27. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!